Zet Driebergen-Zeist op de kaart

Gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist onderzoeken graag samen met u hoe de omgeving rond het station Driebergen-Zeist er in de toekomst uit kan zien. Denkt u met ons mee in dit participatietraject?

Op dit moment werken we aan een gebiedsvisie voor Driebergen-Zeist. Hoe maken we van het gebied rond het station een nieuwe kern met ruimte voor wonen, werken, ondernemen én ontspannen? Hierover gaan we graag met u in gesprek.

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Mis niets en meld u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang uitnodigingen en informatie over het proces. Dat kan dus ook wanneer u het proces alleen maar wilt volgen.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

 

Samen naar een gebiedsvisie

De gebiedsvisie maken we als gemeenten niet alleen. We willen dit graag samen doen. Mét  inwoners, ondernemers, gebiedseigenaren, verenigingen, scholen, de provincie, semi-overheidsorganisaties, en toekomstige bewoners en ondernemers. We vinden uw inbreng als betrokkene belangrijk en nodigen u uit om tijdens de participatiemomenten mee te denken.

Hier leest u meer over de participatiemomenten en hoe u mee kunt doen. We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen voor dit gebied.  

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planning van de participatie 
(onder voorbehoud)

 

Begin februari 

Interviews met belangenorganisaties, bewoners, grondeigenaren en projectontwikkelaars.

 

Eind maart 2024

Online reacties: onderwerpen voor de gebiedsvisie.

 


 

Mei 2024 

Online reacties over uitkomsten informatiemarkt.

Themasessie natuur en ecologie
Bewonersavond Odijkerweg
Scholieren dromen ophalen


 

Eind 2024 

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist naar de gemeenteraden voor besluit.

 

1 en 2 maart 2024

Straatgesprekken over ideeën voor het gebied.

 

Eind april 2024

Informatiemarkt: plannen voor gebiedsvisie presenteren en aanvullen.

 

 

Na de zomer 2024 

Expositie over een uitgewerkt plan voor het gebied en mogelijkheid om te reageren

 

 

 

 

 

 

Nieuws
 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-right-open-big","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"259251"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"5000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

 

 

 

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen