Driebergen-Zeist

Deze plek heeft alles in zich om een nieuwe kern te worden. Samen met u onderzoeken we hoe, waar en hoeveel ruimte voor wonen, werken, ondernemen en ontspannen toegevoegd kan worden rondom het station Driebergen-Zeist. Samen zetten we Driebergen-Zeist op de kaart!

Over welk gebied hebben we het?

Waar en hoeveel ruimte er voor wat beschikbaar is, weten we nog niet precies. Dat onderzoeken we in een relatief groot studiegebied. De grenzen van het studiegebied zijn:

  • in het noorden: Laan van Rijnwijk
  • aan de oostkant: de N225
  • aan de westkant: Landgoed Rijnwijk
  • in het zuiden: de A12

Weergave projectgebied op de kaart

Opvalt dat het een gebied al veel te bieden heeft. Het is een plek met een rijke cultuurhistorie met verschillende landgoederen. De bossen en vele sportclubs zorgen voor een gezonde en prettige leefomgeving. Er wordt al gewoond en gewerkt, maar er is ruimte voor meer. Het bus- en treinstation met een handige P&R parkeergarage is ook al helemaal opgeknapt. Kortom een ideale plek vlakbij Utrecht.

 

Blijf op de hoogte

Mis niets en meld u aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang uitnodigingen en informatie over het proces. Dat kan dus ook wanneer u het proces alleen maar wilt volgen.

Aanmelden nieuwsbrief

 

 

 

Contact


contact@samenwerkenaandriebergen-zeist.nl of bel naar 14 030, en kies voor gemeente Zeist, op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. En vraag naar de contactpersoon van dit project.


 

Over het project

Gebiedsvisie Driebergen-Zeist is een gezamenlijk project van de gemeenten Utrechtse Heuvelrug en Zeist, met Provincie Utrecht als partner, en wordt begeleid door Posad Maxwan, Cocosmos, Stadkwadraat en De Wijde Blik.

Volg ons via

Icoon Facebook    Icoon Instagram     Icoon Mail 

 

 Logo Gemeente Utrechtse Heuvelrug           ​​​​​​ Logo Gemeente Zeist            ​​​​​​Logo Provincie Utrecht     

 
Cookie-instellingen